2009-05-18
响德福食完晏,要去bus-stop等人,就穿入去牛下行一轉。好耐冇見佢响返燒賣隔離開檔,就幫親吓囉見嗰度啲街邊檔,依家檔檔都好專業咁加埋抽油煙機,真係眼都突﹝臨拆先嘥$裝架撐﹞排緊隊時都覺奇怪,點解啲旦仔一出爐即入袋既???以為佢部抽油煙機咁勁,當埋大風扇用仲多口問句,有冇半底格仔餅﹝之前$5買過﹞但﹝大家都覺佢冇禮貌﹞嗰個女人話"冇,要一底"‧‧‧咁我咪食少樣囉,因為啱啱食完晏,口痕痕想食個"甜品"啫諗住底旦仔就一次過滿足哂我三個願望嘛﹝1)個幾月撞唔到佢,難得撞到;2)得三四個人排,唔駛等太耐;3)突擊測試吓佢(啲水準)﹞攞上手,熱辣辣‧‧‧第一時間擺粒入口,唔妥‧‧‧冇炭味、食落覺口乾、外軟內腍‧‧‧完全同開頭食嗰幾次唔同feel﹝我都係舊年暑假先第一次食佢咋﹞尤其係,嗰個女人嚟咗幫手/掌管之後,品質、服務360'C變哂不過,行到去粥鋪再行返轉頭,就見佢條龍都有成七八個客囉p.s.諗住為佢而去牛下既,可以放棄;要排隊先買到佢既,亦可以放棄
好耐冇見佢响返燒賣隔離開檔,就幫親吓囉
不過,行到去粥鋪再行返轉頭,就見佢條龍都有成七八個客囉