2018-05-13 280 views
其實自己都十分喜歡光顧小店, 加上在facebook 見到某雜誌的推介,所以慕名而來!網上有人話佢服務差, 態度不好, 不過我就不覺醒態度不好! 不過佢人多光顧, 要有好好的服務佢就無了!由於人多, 所以我買了一打未熟的餃子回家! 為了多一種食法, 6隻水餃是熱水煮, 另外6隻就用慢火煎!說實在, 佢的餃子真係味道淡淡的, 沒有肉香的味道!真真的是很一般的貨色! 雖不是難食, 但一定不是好好食的那一種! 冰鮮餃子的味道比佢便好食! 最後只好用芝麻醬, 幫佢起升味感!不過手工餃子只收26元, 算是便宜抵食, 但味道就很很......一般!

2018-05-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$26 (Dinner)