2020-04-14 473 views
呢間cafe喺後巷,唔喺大街,第一次去果陣見唔到,再加上落大雨,最後冇繼續搵。第二次去行咗入小路就見到,喺泰國野旁邊。//是日公眾假期,加埋政府1.5米距離限制🤡,周圍都要等位,好在呢間咁啱有人埋單,如果唔係都應該有排等。//先講野飲: cappuccino 飲落唔錯,啲奶打得幾好,咖啡底唔酸。但個人覺得淋喺面啲cocoa powder冇咩味(申利:其實應該飲Mocha)。//•意粉:配火腿及蘑菇,加芝士,味道還可以,只係食得多會滯。•All Day Breakfast:都幾豐富,估唔到係配芝士腸。整體ok,只係牛角包唔夠鬆又唔夠脆,有啲失色。•茄子意粉:味道唔錯,夠番茄味,只係個sauce太水。//Overall- 唔錯,Cappuccino飲得出係用心煮,價錢亦合理
•意粉:配火腿及蘑菇,加芝士,味道還可以,只係食得多會滯。
•茄子意粉:味道唔錯,夠番茄味,只係個sauce太水。
Cappuccino