2011-07-05
自己一直都好少選美國菜做晚餐覺得美國菜都不外乎salad, 意粉, pizza, steak, cake因為有朋友請食飯, 所以終於有機會試吓呢間好評如潮的餐廳我地叫咗Peking duck pizza, 三文魚長通粉, 芝士菠菜麵卷, Dessert sampler三文魚長通粉賣相:無特別味道:好多地方都做到size:剛好一人份量芝士菠菜麵卷賣相:無特別味道:好普通size:剛好一人份量Peking duck pizza賣相:無特別味道:幾得意, 好似用脆皮包住d北京填鴨size:3-4人份量Dessert sampler芝士蛋糕:賣相:無特別味道:好難食, 又硬又無芝士味 size:1人份量Tiramisu賣相:完全唔得味道:好難食, 水準差,餅底超干,cream又沒味size:1人份量焗麵包球配朱古力榛子醬賣相:無特別味道:我自己去超級市場買都得啦~ d麵包球同starter $49 o個個焗麵包球一樣嘅, d朱古力榛子醬係超級市場賣o個隻size:1人份量最精彩係, 個manager過黎, 俾碟我地食甜品嘅時候, 我地分到第二隻碟時就見倒...想點呢!!!係唔係見我地無叫s
因為有朋友請食飯, 所以終於有機會試吓呢間好評如潮的餐廳
我地叫咗Peking duck pizza, 三文魚長通粉, 芝士菠菜麵卷, Dessert sampler 三文魚長通粉
味道:好多地方都做到
size:剛好一人份量
芝士菠菜麵卷
味道:好普通
size:剛好一人份量 Peking duck pizza
賣相:無特別
味道:幾得意, 好似用脆皮包住d北京填鴨
size:3-4人份量 Dessert sampler
芝士蛋糕:
賣相:無特別
味道:好難食, 又硬又無芝士味
Tiramisu
賣相:完全唔得
味道:好難食, 水準差,餅底超干,cream又沒味
焗麵包球配朱古力榛子醬
size:1人份量
最精彩係, 個manager過黎, 俾碟我地食甜品嘅時候, 我地分到第二隻碟時就見倒... 想點呢!!!係唔係見我地無叫salad, 所以送一碟過黎呢!!!