2023-10-24 575 views
幾年前曾經入過會,因為食嘅次數少,冇再續會。今次再嚟,都係朋友想食。我哋一入去已同佢講喺Openrice訂位,侍應照樣問我哋入唔入會烤得脆脆的nachos,加埋邪惡的芝士,是非常好的餐前小食,餸啤酒一流表面燒烤汁唔夠,燒到乾爭爭!裏面啲肉雖然唔嚡,但冇肉味;配薯蓉同少少蔬菜,冇增添胃口,結果都係食唔晒。真係好普通嘅漢堡飽,話係靚啲牛肉,有少少肉味,唔嚡,煙肉唔乾,食落都係一般啫!朋友想食洋蔥圈,但冇單點,結果叫個Four-way Sampler,自選四樣:雞翼,焗薯皮,炸洋蔥圈,炸蝦。朋友好失望,洋蔥圈用厚厚的粉包住薄薄的洋蔥;反而炸蝦肉質有彈性;其他兩款都係普普通通。甜品梗係食Chocolate Talkcake啦!蛋糕size冇變,感覺冇以前咁甜,一樣咁香朱古力味。大大杯四個人食好滿足埋單時侍應遞上兩張單,一張係會員半價價錢,另一張係今次Openrice折扣優惠價錢,在單底部手寫兩張單嘅差額,等我哋再考慮吓入唔入會😂。呢間餐廳連最後一個機會都唔放過,好彩半路冇Sell我哋啫!

燒烤汁雞肉焗玉米片

經典燒排骨全份

煙肉芝士漢堡

拼盆對對碰

濃情朱古力

呢間餐廳連最後一個機會都唔放過,好彩半路冇Sell我哋啫!
燒烤汁雞肉焗玉米片
拼盆對對碰