2021-04-09
1968 views
同朋友行完山,就嚟咗呢間度食午餐,坐室外嘅位置,感受住微風,睇住啲小朋友喺度玩,真係好寫意!呢度叫個午市套餐,就會包埋個沙律飲品湯自助吧,叫一個小菜,大概$60-80幾,就可以有埋個自助吧,食到飽飽😙。我哋叫咗幾個小菜,柚子排骨,排骨好有柚子味,酸酸甜甜,好開胃,朋友都食到讚不絕口。黎到我最鍾意食嘅XO醬爆茄子斑腩,煲仔菜上嚟嘅時候好香,好惹味,食落去好香嘅XO醬,班腩整得好滑,茄子入晒味,送飯一流,但呢個煲仔菜都有少少重口味,但係好食既。最後有南瓜肉鬆蒸水蛋,個蛋蒸得好滑,加埋南瓜,甜甜地,好開胃,反而肉鬆就唔係好食到,細都見唔到,配埋個豉油一齊食好味。整體來講,呢一個價錢,有個半自助餐,真心抵,加埋呢個環境,喺天台吹着風,傾住計,食住住家菜,連朋友都話好似返咗屋企食飯咁,真心推介!👍🏻👍🏻🍴銀杏館 婆婆廚房🚗 地址:油塘高超道38號大本型空中花園R01號舖 抵食指數:🌕🌕🌕🌕🌗Encore指數:🌕🌕🌕🌕🌗
🍴銀杏館 婆婆廚房
🚗 地址:油塘高超道38號大本型空中花園R01號舖