2024-02-21
到到資料都寫明 11點開門 我地27度企係出面門口企到了11點4 佢哋先慢條斯理咁開門 總好似冇野咁話"係呀 我地係開11點"。等既中間完全冇communication 總好似係我地太早到係我地有問題麻煩到佢地咁。其實覺得有時遲左冇問題 但係可以比我地入去坐低睇定食咩慢慢等都okay,所以服務態度真係好一般。野食同咖啡選擇並吾多 ,quality都冇咩特別,一杯咖啡 +chessecake 一個人大約 $150 又冇service 所以個錢係比係室內設計同出面個景。另外呢個係個人意見同喜好,但係入到去見到佢個啲 crossiant 未整就已經扁哂有啲扣分。咁不過你話佢地係出名賣扁既咁我都冇野好講,所以自己都冇叫到。
Other Info. :
可能係亞洲文化, cafe 係幾時都去得。但我覺得如果係主打賣咖啡既cafe開11 點咁遲有少少誇張。如果你係為朝早要飲杯咖啡差電咁就吾建議大家去。如果係為打卡咁食物同咖啡都可以吾洗咁執著,當自己比入場費算啦。