2017-01-31 197 views
是日年初四,一早book 左枱食晚餐, 但因新年關係 很多出品都暫停供應 不過好彩都仲食到摩天輪呃下like, order 左下列食品_ _ 摩天輪: 賣相精緻 分別為魷魚 薯格 芝士 芝士 同菜 因我本身唔係特別太鐘意炸芝士所以覺得有點膩 而佢又有兩格 所以較適合相機食 但是友人很喜歡咸豬手: 份量充足 幾抵食 皮脆肉略乾 但係佢會俾有d 似羅宋湯ge sauce 我地最後都係問佢拎番芥末龍蝦汁天使麵: 注意只係龍蝦汁 唔好以為有龍蝦 天使麵有點overcook 稔左d 其他海鮮份量ok三文魚扒:煎得幾脆 但份量略少 薯蓉係粉開果種house wine(red wine) 238 per bottle: 幾易入口 味道都ok 但根據某個app reference retail price mark up 都幾高 叫cocktail 應該抵d happy hour 大部分cocktail 都係50蚊到真係幾抵下次可以試下

豬手
三文魚扒:煎得幾脆 但份量略少 薯蓉係粉開果種