2021-08-15
簡直係不吐不快話說我近幾個禮拜每個星期有一日都會過嚟呢一區, 本來滿心期待呢間餐廳食早餐, 因為佢同集團嘅餐廳質素都唔錯, 裝修唔錯, 餐廳亦好新.點知...第一次去嗌咗雞扁意粉早餐, 首先得嗰幾嚿雞, 然後食食下唔對路, 佔咗八成以上都係雞皮, 成碟面嘅份量又唔夠, 同佢哋員工講, 員工好大聲咁樣同個廚房講咗幾次-- 佢話好多雞皮喎冇雞肉呀, 語氣好似話:個客麻鬼煩咁. 就算唔計呢個問題, 成間餐廳啲服務都好似愛理不理, 粗粗魯魯. 已經打電話比總公司, 佢哋公司有個經理亦有打比我跟進, 就以為改善方面會有曙光...如是者第二星期...今次order漢堡扒半熟蛋面, 碟大份量少, 隻蛋又老又鞋, 又要換過!!今次ws個經理, 佢有回覆話跟進.到咗今朝, 入去其實仲有位, 有個侍應迫埋我同另一食客一張枱, 我哋兩個都坐低之後, 佢粗手粗腳整跌咗個膠隔板, 成塊膠板拍向我張枱, (好在我隻手冇擺喺枱, 如果唔係一定會受傷!!)我冇出聲, 只係行咗去另一張枱坐, 跟住邊個服務態度惡劣嘅員工, 同嗰個食客落完柯打之後, 仲唔知講d乜, 我估大概話我麻煩, 自己走咗去另一張枱坐... 跟住我行
點知...
如是者第二星期...
我冇出聲, 只係行咗去另一張枱坐, 跟住邊個服務態度惡劣嘅員工, 同嗰個食客落完柯打之後, 仲唔知講d乜, 我估大概話我麻煩, 自己走咗去另一張枱坐... 跟住我行埋佢去嗰度, 我話你講乜-- 佢好大聲話, 乜嘢呀我未同你道咗歉囉, 跟住好大聲喝我, 另一個高級啲嘅職員都叫佢你唔可以同客咁講嘢, 佢態度繼續非常差, 直至到我話要打比經理, 以及要問佢乜名先知驚, 其他人唔肯講佢乜名所以我映相為證!!!
又係打咗去公司同埋經理講件事, 似乎呢間公司都係意見接受態度依舊!!!
留意番隻蛋係已經全熟同埋乾👇
要出聲先換另一隻半熟蛋👇