2022-08-21 1460 views
食評8月18號晚幫襯,講下當晚詳情:每一枱會送一次性既四格小食拼盤,其中三格算唔錯,有一格炸魷魚鬚又凍又唔好食,好扣分仲有一次性既刺身都算新鮮,唯一差既係比較腥既蠔,食落臭臭地,唔新鮮!裝蠔果隻兜淨番既水係渾濁既灰色酸菜魚好食,夠嫩又夠味,抵讚!仲有一次性既火鍋海鮮拼盤加靚牛肉,之後其他無限任點任食既只有小食枝豆,加全部賣相不堪入目既火鍋肉片,非常唔抵食!除此之外,要講番點解標題係員工衛生意識薄弱:1. 有個廚房佬拉低曬口罩,企係樓面範圍既出菜位叫侍應出菜,d口水。。。寧比人知,莫比人見啦!疫情咁緊張!2. 食到中途,有位侍應阿姐話幫我地換碟,點知原來佢係推住個無蓋既垃圾桶,將我地本身隻底碟,放入個大垃圾桶入面大大力拍,清完d骨就比番原本用開隻碟比我地。換過隻乾淨碟有幾難?3. 最扣分既位,臨走上一人得一杯既雪糕,有一位金色短髮冬菇頭既阿姐,眼見佢係經理級或稍為高級既店員。佢放低雪糕落枱果陣,掃左其中一隻匙羹落地而唔知道,我地執番起果隻匙羹,麻煩佢幫我地換過另外一隻,佢竟回應隻匙羹有膠袋包住,跌落地都無問題,塞番落黎叫我地照用!人均消費成400蚊,成餐飯d好野食限住曬,靚牛每人得3至4
食評

8月18號晚幫襯,講下當晚詳情:

一次性小食拼盤

一次性刺身拼盤

酸菜魚

酸菜魚好食,夠嫩又夠味,抵讚!

海鮮拼盤
一次性靚牛

仲有一次性既火鍋海鮮拼盤加靚牛肉,
之後其他無限任點任食既只有小食枝豆
,加全部賣相不堪入目既火鍋肉片,非常唔抵食!

除此之外,要講番點解標題係員工衛生意識薄弱:

人均消費成400蚊,成餐飯d好野食限住曬,靚牛每人得3至4片,雪櫃野飲少選擇,所有啤酒要加錢,都算!連一隻匙羹都唔肯換,究竟咩事?

食完仲要腸胃炎,如果同等價錢,有食過其他同類型餐廳,唔會係咁既體驗!
2022-08-18
$405 (Dinner)
酸菜魚
一次性靚牛