2006-06-22 7 views
同老婆二人在WEEKDAY 下午前來, 心想一定少人D, 舒適D, 點知未叫食物有個waitress 過來叫我地埋單, 我反應係. . 下, 小姐, 我都未叫野食, 跟著佢都有道歉閃開, 算啦, 錯就係有啦, 之後點了二個set, 等待時又有waitress 前來叫我們埋單, 今次係. . 哈, 食物未到要先俾錢?? 跟著個女人又道歉閃開, 但我想呢個時間跟本唔多人食, 只有幾個, 為何時時都埋錯單? 都萛啦, 之後等了半小時都未有野食前來, 我問waitress 係咪漏左單, 佢話有單, 煮緊, 我又想咁少人都要等45分鐘才有得食? 咁人多咪. . 而在場的waitress 一共有四個, 人手是足夠的, 唔見到佢地好多野做喎, 但我知佢地應漏單, 因鄰卓都係要三吹四請才來食物, 唉, 呢間餐廳真令本人佩服佩服。