2020-01-14
由於依間餐廳喺屋企附近,由佢開張到依家,無論午餐晚餐都比過好多次機會佢,諗住會有改善,可惜都係希望愈大失望愈大。食物方面比起新開果時已經算多左好多選擇,味道都叫有做少少提升,但唔係今次重點。員工方面無論係新既舊既,都一貫睇你唔到既工作態度,你入尼果刻已經唔會有人招呼,你舉手喺左邊叫佢佢就令咩面去右邊,一啲就圍埋傾計,一啲就專登唔望,一啲就玩電話。唔止我,我見其他枱都至少要叫十分鐘先有人埋尼問食乜,而且有客點餐叫個餸咩名,其實咁係好正常,但個侍應好差態度叫人講number啦,正常既員工,係需要背好咩餐係咩號碼自己入機架嘛?服務態度尼講大家樂大快活仲好過佢地好多。其實依到得幾篇食評,但有一半都係話佢地員工,公司咁都唔檢討下,食物幾好都無用,更何況你又唔係好好食,等執啦!