2022-05-20 377 views
員工服務態度真係好差,我和另外一個女仔在門口等安排入座,個較肥嘅女員工問完我哋幾位之後顧住講電話,再不理我們,而我見到裡面同外面都有空枱,之後又有個新客嚟,裡面較肥嘅眼鏡男員工即刻問佢幾位就即刻帶佢入座,咁我哋嚟先,點解遲來嘅人會有位先,完全無視出面門口等緊位嘅人。個肥女員工繼續講電話,我等咗一陣,見無人理我就走了。我今次無幫襯,以後亦不會幫襯,但可寫下之前的經驗。我今次去只因為在酒店門口,我又肚餓諗住唔駛等,結果裡面有位,但都要你等,仲要無人理。裡面好迫,食物好普通,價錢唔平,一碗火腿通差唔多40蚊,出面食連埋雙旦多士都唔駛40,質素又差唔多,總之又貴服務又差又迫唔知點解D人仲去幫襯。

我今次無幫襯,以後亦不會幫襯,但可寫下之前的經驗。