❤️🧡💛💚💙💜🤎🤍見到後面個背景色彩鮮艷,七彩繽紛就係土瓜灣嘅🌸萬花燈火OMG🌸,睇相就睇得多,親身見證都係第一次,一入到去就好似身處喺萬花筒裏面咁😱,無論係地板定牆身甚至去到天花都唔會放過每一個位置嘅反射,由乾花,玻璃,鏡,甚至一枱一櫈都非常有特色,每一張枱都會有一個真嘅萬花筒俾你望吓餐廳嘅四周圍😆,樓底較高,非常適合打卡,而座位方面都相當闊落,坐得舒適,碗碟都非常搶眼😍😍我哋今日嚟到食lunch,嚟之前記得睇清楚營業時間啦,落咗場就白行一趟🍝香煎日本帶子黑松露忌廉意大利粉 $188 :呢間打卡餐廳自自然然就會多咗好多慕名而來嘅客人,所以價錢方面就比較貴,但我覺得食物質素同價錢唔係好合乎,雖然呢款帶子都叫係厚身同大粒,但係整體份量比較少,配料亦唔算多,整體味道都算一般😩😩🍹5層朱古力國度 $72 :呢一杯凍嘅朱古力沙冰,出奇地又有驚喜,裡面有朱古力,阿華田,朱古力醬,朱古力碎,棉花糖 同cream等🥰,再做出沙冰效果,雖然全部都係朱古力味,但甜度又覺得啱啱好唔算好甜,又唔覺得太膩,所以唔錯😋🍹熱黑糖生薑咖啡 $52 :另外呢杯熱嘅黑糖咖啡𥚃面加咗生薑,味道都超濃郁🤤,又唔會冇咗咖啡本身
❤️🧡💛💚💙💜🤎🤍

🍹熱黑糖生薑咖啡 $52 :另外呢杯熱嘅黑糖咖啡𥚃面加咗生薑,味道都超濃郁🤤,又唔會冇咗咖啡本身嘅味,所有味都好平均,飲得出夾雜着咖啡香,但又有薑果種暖胃感覺,超適合女士😌

🍨阿爾卑斯雪山小屋 $148 :另外嗌咗呢一款甜品,價錢亦都唔平,不過賣相幾特別,首先外層有士多啤梨同西瓜嘅醬汁,然後切開裏面就係手製嘅伯爵茶味蛋糕,仲有士多啤梨粒作點綴,呢幾款配搭好特別,又幾新穎,食落去口感又唔錯👍🏻👍🏻