2010-06-12
同班同事睇左好多間放題, 都唔知邊間好, 有人話松屋幾好, 價錢又唔貴, 咁就食松屋啦.對放題ge要求都唔會太高, 最緊要唔難食, 少漏單就過關, 呢度都有漏單情況,但絕對可接受, 話哂個個一坐低就好似發左癲咁狂剔, 十幾枱人一齊發癲, 會錯漏都好正常! 食物方面都好多選擇, 不過有D質素就麻麻, 個螺少少腥仲有沙, 沙律好肉酸, 好似擺左好耐咁,壽司燒物都OK, 最估唔到係個燒蕃薯, 係燒紫薯!!食落有D怪味, 仲要唔甜!仲有手卷又係肉酸, D料少到呢~紫菜又un.蕃薯同南瓜天婦羅唔好食, 蕃薯又乾又冇味, 南瓜唔甜仲要係爽果隻, 唔係粉果D.但係都唔係樣樣都咁差, 明太子雞奕同炸芝士年糕都OK, 仲有飲品都可以, 有鮮綠茶任飲, 之不過全晚最好竟然係雪糕, 芝麻味好最好味, 其他綠茶, 紅豆同埋菠蘿都幾好食, 我都食左4球.整體呢講, 埋單每人$178,絕對係物無所值, 我下次食放題都係去返返尖沙咀x田.