lunch同同事去左公司附近嘅將軍澳中心到食晏,行過見到有間唔錯嘅餐廳👩‍🍳,環境開陽,而且座位又大又舒服。所以就決定黎呢到開餐!我就叫左炒蛋窩夫炸魚茄汁焗豆🧇+ 牛奶奇亞子甜麥皮🥛炒蛋🍳- 非常滑溜,只要加少少鹽蛋味就已經岀哂黎!炸魚🐟 - 魚柳好厚,魚味勁重。切開有勁多汁流岀黎。啖啖肉,超滿足!窩夫🧇 - 外面烤到好脆,入面就軟綿綿。係我食過比較高質嘅窩夫!茄汁豆🥫- 廚師將佢加熱左。有好香嘅茄汁味。牛奶奇亞子甜麥皮🥛- 非常養生嘅飲品!味道甜甜地,唔錯👍🏻同事就叫左薯餅煎煙肉茄汁焗豆🥔+ 大黄蜂熱情果益力多🍯薯餅🥔 - 薯餅大大塊,炸到脆卜卜,食落口唔會覺得好油膩。煎煙肉🥓 - 煎到好脆!咬落口好似食緊薯片咁!大黄蜂熱情果益力多🍯 -有好香嘅熱情果同益力多味,兩種味道好夾。唔算好甜。好飲!呢餐我同同事都好滿意,下次會再黎👍🏻
我就叫左炒蛋窩夫炸魚茄汁焗豆🧇+ 牛奶奇亞子甜麥皮🥛
炒蛋🍳- 非常滑溜,只要加少少鹽蛋味就已經岀哂黎!
茄汁豆🥫- 廚師將佢加熱左。有好香嘅茄汁味。
牛奶奇亞子甜麥皮🥛- 非常養生嘅飲品!味道甜甜地,唔錯👍🏻
同事就叫左薯餅煎煙肉茄汁焗豆🥔+ 大黄蜂熱情果益力多🍯
薯餅🥔 - 薯餅大大塊,炸到脆卜卜,食落口唔會覺得好油膩。
煎煙肉🥓 - 煎到好脆!咬落口好似食緊薯片咁!

呢餐我同同事都好滿意,下次會再黎👍🏻