2021-12-17 192 views
好耐好耐都冇出過街食飯前幾日day off決定落街fing~😆🍴●「滷水鵝肉飯餐」($66)●.喺屯門市中心嚟講六十幾蚊食個晏 都算係中高價,但午餐時間都算座無虛席,可見餐廳應該有咁上下好味 真係唔好講笑,呢餐飯真係我呢排食過最好食嘅一餐🤩😭🤤🤤鵝肉真係滷得好入味 就算滷水嘅時間好長都冇令肉變硬,反而一放入口咬,仲feel都好鬆化 食到一絲絲肉😍皮&肉嘅比例都啱啱好,仲有啲油從燒鵝皮爆!出!嚟!真係好香你🤩🤤🤤食落去就feel到啲油包住咗你每一個脷苔,香味強得嚟又唔會搶走鵝肉嘅肉味,兩者達到相輔相成嘅效果😭😭好感動調味方面,夠味得嚟又唔會過鹹 仲食到滷水香氣,有少少肉桂味😍😆😆對於滷水愛好者嘅我絕對係天堂❤️❤️🤩🤩🤩冇試過喺街食過咁好食嘅鹵水!!!🥄總括嚟講,喺呢間舖頭食鵝真係冇得輸!強烈建議屯門街坊可以一試🤤🤤有好多分店,其他區嘅朋友都可以去就近店舖試下~~但唔知其他分店水準如何💭💭💭好味(9/⑩)抵食 (8/⑩)💭💭💭
🍴●「滷水鵝肉飯餐」($66)●

真係唔好講笑,呢餐飯真係我呢排食過最好食嘅一餐🤩😭🤤🤤

🥄
💭💭💭
好味(9/⑩)
抵食 (8/⑩)
💭💭💭