2018-07-18 201 views
今日仿佛全香港人出晒黎呢個商場,每間食店都要等好耐位,我們搵左好耐搵到呢間係唯一唔洗等位的店,所以就入左。呢間野員工態度好差劣,一開頭係一個後生仔(似dse打暑期工個d),張桌子滿晒上一桌的野,咁叫佢落單,佢就落,落完正常幫我地拾埋野,但要我地開口叫佢先拾,都算。等左好耐好耐,我地問佢講有冇漏單,佢笑笑口行去部電腦睇,再行去搵兩個女同事問,之後有個黑色制服的女同事行埋黎話漏單,可以同我地做急單,我地嬲到走,唔鬼食佢,反正都已經咁夜,反正都餓左咁耐。其實真係勁嬲,嬲唔係因應漏單,嬲係嬲在員工態度好劣,我要指明道姓講個位男同事,工作態度唔認真,嘻皮笑臉,無論做任何工都好,都唔該認真d。呢間野唔係第一次食,之前食過唔覺好食但又未去到要負評,但經過今次我對呢間野感覺好差,唔會再去食。完。等執笠再新開第二間再幫襯。