2007-10-16
講真, 呢間o野價錢同食物都唔差, 但服態真係極有問題, 唔係話要酒店服務, 事實係連大牌檔服務都冇.不過唔關普通員工事, 係o個個經理, 同埋某一,兩個捕o係收銀檯o個員工(應該高級D).去過三次, 話明食兩個鐘, 但三次都計唔足數, 未夠鐘就趕你走, 驚死蝕畀你咁. 有次入去前睇過錶, 明明係搭正欏位, 一個鐘後個經理就隊張單o黎, 話最後半個鐘要埋單先. 睇張單都話入座時間係搭正, 但個經理死都話係搭九入座, 只不過佢等埋一次過入單. 張單時間唔可以作準o既話, 佢話幾點入座都得o架啦. 就算係搭九入座, 最後半個鐘都應該搭三先埋單啦, 又畀佢屈多三個字, cut頭cut尾得番個半鐘.又有次冇order包埋魚生個餐, 但有個職員送錯碟細魚生o黎, 以為好似大久保咁有一碟仔送, 咁就食o左. 點知個經理睇到就用質問o既語氣問我o地點解有魚生, 然後拿拿臨成碟欏走, 跟住仲當住我o地面大聲鬧D員工, 個feel好似我o地呃魚生食咁...仲成日聽到個經理同D高級員工o係收銀檯鬧其他客呢樣o個樣, D態度真係好差, black list o左呢間o野.