2021-10-30 695 views
星期六晚市人多可以體諒。見佢哋派飛。都係用手寫。 平時可能冇咁多客流。一坐低落完單。半小時嚟咗一個熟食。等咗一個鐘先有雞煲尼。同我講話啲雞要現斬。咁點解知道會遲上菜嘅時候唔同客人講聲?落單係採取客人自己填紙。 再交俾職員明明叫咗中辣。一個鐘後嚟咗一個走辣嘅雞煲。同職員溝通佢哋廚房出錯 再等10分鐘先補番個辣汁俾我。加落個煲已經稀釋左湯底。所謂嘅加$25招牌辣汁。連BB辣都不如(本人有食過。舖頭未改名之前熟客)落埋個辣汁。d 雞件已經老曬。難食冇味。坐低咗一個半鐘。追加火鍋配料都係冇尼過。一間收+10%嘅餐廳。入邊連個經理都冇?非常之差既飲食體驗🙂 改完個名。仲要難食咗😅
非常之差既飲食體驗🙂 改完個名。仲要難食咗😅
2021-10-30
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner