2018-02-01
今日同三個姐妹去左銅鑼灣想去行下同埋睇戲. 見到間2/f 既cafe,有個騎樓又幾特別所以就去試試.上到去好特別係行好簡單既風格, 店員都係好後生既靚仔😍靚女😍 呢個好特別我地睇完都笑了,大家都好似好有同感! 其實4個女人聚埋唔講事非八卦可以講什麼...哈哈 呢個開心果醬松子菠菜蝴蝶粉真係好特別,估唔到出黎既效果同味道係咁好味,蝴蝶粉本身有開心果帶出既甜甜地係素食野既選擇. 煙三文魚意大利粉上碟好似一朵玫瑰襯住一堆葉咁. 只係個賣相已經好吸晴, 食落就有D偏咸同油! 可能廚師一時重手左小小呢個就Calms Linguine 味道就好好啦,佢蜆冇沙又好重蒜味,Linguine 又唔會煮到好林! PERFECT呀~ 呢個係除左開心果蝴蝶粉之外, 呢個真係我味蕾既新體驗! 係Strawberry Wings味道都係甜甜地, 雖然呢個IDEA已經唔係新野不過我第一次食咁入到Strawberry 味既WINGS 嫁~
煙三文魚意大利粉上碟好似一朵玫瑰襯住一堆葉咁. 只係個賣相已經好吸晴, 食落就有D偏咸同油! 可能 廚師一時重手左小小
Other Info. :
唔怕凍可以坐騎樓位嫁, 望住下面既人再沈思下都好爽嫁