2016-03-19 584 views
波記係我寫嘅第一篇食評,咁好食嘅嘢應該俾更多人知先啱。要支持小店!我今次嗌咗個麻辣豬潤米線(少米線),—杯凍檸賓,一碟沙薑雞併牛肚,一碟菜。掛住食,無影相,價錢都過得去。辣油夠哂辣,估唔到麻辣係另一種感覺,好食過x仔多多聲。辣油好香,見隔離枱都筆咗一大羹,o的辣係慢慢攻上黎,辣得過癮,啲雞要老闆斬嘅先靚,今次啲雞賣相又好味道又夠,唔太咸又有沙薑味,牛肚夠爽口,無筋,加埋醋同辣油,吊起哂o的鹵水味,正。油菜(菜心)無咩特別,同其他茶餐廳食嘅-樣,都係睇個日啲菜靚唔靚。一句講哂,波記嘅辣係得嘅!食過就知咩係辣嘅巔峰,味蕾打開哂,辣得過癮!黎咗幾次都係一個人,下次都係約埋班friend黎呢間都唔錯!

,價錢都過得去。

,今次啲雞賣相又好味道又夠,唔太咸又有沙薑味
,牛肚夠爽口,無筋,加埋醋同辣油,吊起哂o的鹵水味,正

2016-03-10
$119 (Dinner)
  • 麻辣米線,沙薑雞,淨牛肚