2008-05-05 2 views
一行三人放工約飯局, 上環好食o既真係冇乜選擇, 又費事行咁遠, 有人提議去間食開lunch 的餐廳醫肚, 佢話次次lunch 來到方滿人, 睇下dinner 會唔會好d....一睇呢間餐廳夜晚個格局完全唔同, 想玩下romantic.... 不過d 裝修都係...... 冇所謂啦, 見個waiter 又幾落力咁sell 我地, 就試下佢話最正o既大蝦意飯, 煙三文魚意粉同雞扒飯.不過正餐未o黎, 個餐湯已經好好味, 好似叫木瓜籃瓜湯, 聽個名仲以為係中湯, 但係飲落好清又唔"杰", 讚!!個雞扒同三文魚意粉一睇就夠哂fit, 而大蝦飯又好香, 食落真係唔錯, 個人應為比其他出名的意大利餐廳還好, 問下原來間舖頭個廚來頭不少, 所以對食物個品質同調味要求都好高, 所以都真係幾好食!!建議附近返工一族放工後一試
建議附近返工一族放工後一試
加多$6有個cake