2024-03-21 300 views
今日下午經過K-pop餐廳,門口menu見到有韓國菜式,睇圖片食物望落好似幾吸引就入去試下。餐廳裏面環境闊落,座位都幾多,主要係卡位。店員會提供menu同點餐紙,自己喺點餐紙寫低要點嘅食物,先付款後上菜。我哋點咗一份lunch set,lunch set包一份主食加一份小食同一罐飲品。主食點咗鐵板炒辣豬肉飯,配四粒韓式甜辣炸雞粒同一罐韓國桃味汽水。鐵板炒辣豬肉飯味道唔錯,小辣,豬肉同飯嘅份量都好足,夠惹味。韓式甜辣炸雞係即叫即炸,食落熱辣辣,炸雞配甜辣醬好夾,幾好食。價錢方面,lunch set只需$99,份量足,味道唔錯,性價比高,值得一試。

餐廳裏面環境闊落,座位都幾多,主要係卡位。