2023-09-25 320 views
「樂麵」————- 🙌🏻新都會廣場2樓270舖,這裡既環境好搶眼,整個格局都以日式拉麵店為主題,紅色舖面較為鮮艷,看起來有一份專業。真贅雞白湯🤛🏻————-🫰🏻🫰🏻呢度有好幾種拉麵都係自由選擇,今日就同男仔朋友一齊試下佢,聽聞話好好食,食落去又真係唔差阿,成個拉麵既味道清得黎又有好濃既雞湯味!日本雞油豚角炒飯🤛🏻————🫰🏻🫰🏻呢個完全係有日本風既炒飯,相比起茶餐廳黎講,呢度係好食得多,佢既雞油豚仲有自家醬,雖然唔知佢點加,但係真係炒得好香!京蔥薑油手撕元氣雞🤛🏻—————🫰🏻🫰🏻呢一碟小食就咁睇好似唔係好多,原來食下食下係有好多,份量黎講叫剛剛好啦,咁佢個味道都叫做好食既,仲帶點少少薑油滋潤,確實都唔錯既!鰹魚雞白湯🤛🏻—————-🫰🏻🫰🏻呢一款拉麵可以話係我覺得最好食,佢有好多料係入面,仲有雞湯,味道又唔會太鹹,有時都好怕食到啲勁鹹既拉麵,但呢度唔會阿!