2023-07-12
👱🏻♀️早前專登入黎見工,好急忙之下食下午茶😺今次巧合地同朋友約埋一齊食晚飯😈早前食過覺得好食,所以今次順便可以食埋晚飯,真係好有緣份🤝呢間餐廳以健康為主題,大部份既食物都用上佢地自家菜,旁邊仲有啲植物可以邊食邊欣賞☺️佢地既菜式一般都係少油少鹽🥳而且唔會加其他味精,係度食多幾餐都咁安全可靠,呢度既價格好合理,我個人就覺得抵食我地擇沙卡蔬卡薄餅♥️裡面有肉有芝士,上面仲有三粒大咸蛋♥️味道好有層次,同埋好有口感,個餅低好有麥既味道♥️質感軟棉棉,裡面既料好豐富♥️裡面好多芝士仲食到拉絲添 呢個XO醬大蜆手工細麵真係可以推介下♥️賣相擺設好整齊♥️旁邊既蜆肉好新鮮,一粒沙都無洗得乾淨♥️佢既細麵食落去好有口感,加上XO醬♥️令到成個麵都好惹味♥️又帶點中菜既感覺意式肉丸真係唔好睇佢好似好少♥️原來佢既肉丸裡面都好重料,食到好飽肚♥️佢既味道就好似肉醬咁♥️食到有濃郁既蕃茄味道,再加上佢地手作既肉丸♥️肉丸既肉質好嫩♥️而且唔會一篤就散晒♥️味道同質素都好好 第二次來食💬品質一樣咁好,菜式上仲帶點驚喜,一次比一次好食😋