2024-02-20 224 views
呢間野真係垃圾到離哂譜,食物味道已經唔太好,加上懷疑間野係咪冇供應商供應糖漿俾佢,食過三次,三次都出事其中兩次係外賣第一次(堂食)珍珠奶茶揀正常甜就俾超少甜,同職員講話要正常甜唔係少甜,佢地竟然話已經係正常甜,我叫佢飲啖試吓,佢就話俾多少少糖漿我,算!第二次(外賣)就正常甜都係變少甜而且啲珍珠全部痴埋咗變一大舊野完全食唔到啲珍珠。第三次(外賣)怕左佢直頭叫佢多甜點知走埋甜,而且外賣盒個份量同第二次明顯細咗,擺明係下午茶時段啲細盒,我係俾貴價晚飯時段呀!食物質素就唔講太多喇但連一杯正常嘅珍珠奶茶都做唔到餐廳,冇心做就接咗間野啦,唔好水啲消費者啦!我以後唔會再幫襯呢間垃圾!

2024-02-20
Type of Meal