今日去咗兄弟邦,一坐低先點咗個三文魚丼。話說,眼前嗰份丼飯實在係太正喇!厚厚一片片三文魚,鮮嫩得滑哂口,真係賞心悅目。不過飯就嗰啲硬,多啲酢味可能會更夾。但係呢個價錢食到咁嘅水準,我真係覺得好划算啊,下次打算試下佢哋嘅其他招牌,希望同樣樹立得起口福旗幟!隔離桌嘅女仔叫咗個煙鴨胸丼,佢一邊食一邊murmur咁話味道好正,睇得出佢食得好滿足。😋雖然唔係高檔餐廳,但係呢度嘅食物質素同服務都勁滿分。環境都算OK嘅,唔使太拘謹,食飯時都可以輕鬆啲。最後杯蘋果汁真係清新得來,咁熱既天,一飲入肚,涼爽哂!🍏兄弟邦,下次又會見!希望你地繼續保持呢份誠意同美味,等我哋可以食得開心又放心!👌

最後杯蘋果汁真係清新得來,咁熱既天,一飲入肚,涼爽哂!🍏