5 day(s) ago
味道細緻的cocktail再次來到尖沙咀瑞生酒店, 朋友看到我在這裏 分享嘅美食, 直接約我來這裏再品嘗一次。 店員很有禮貌,真的是我們再回來光顧的主因。 調酒師 調配的cocktail或者mocktail, 味道真的很好。Wandering Voyage, 談談椰子味,清新的班蘭香氣, 甜甜地酒味唔會太過籠濃,好啱女仔 。Passionate Night, 充滿層次感的mocktail, 靈魂是 柑橘的青瀝味。 Ceviche Tuna Salsa&Garlic Prawns Conflict, 這兩款真是百 吃不厭。 鱈魚薄脆片 非常香脆 ,配上清新鮮甜的蕃茄 和吞拿魚, 十分醒胃。 另一款小吃,大蝦鮮甜彈牙 ,蒜蓉味道真的很香, 配多士真的很完美。Iberico Pork Loin Rack, 慢煮黑毛 豬鞍, 厚切 質感實在, 保持嫩滑 多汁, 而且豬肉味香濃, 價錢 唔貴性價比高。Risotto with Isoyaki Abalone, 鮑魚雖然彈牙先鮮味, 但係意大利飯先係超級重點, 質地 軟硬適中吸收醬汁嘅味道, 加上唔同嘅菇菌類,真係回味無窮。