2024-06-27
Hesheeat - 旺角 今日又去到愛店之一 旺角嘅Hesheeat食晚餐 呢度唔止裝修文青 嘢食賣相吸引 而且味道都好唔錯 燒原隻黑松露春雞配薯條 燒春雞愛皮超香脆肉質Juicy嫰滑 即使雞胸都保留到肉汁唔會鞋口 薯條用上有味嘅薯條 非常香脆 雞肉冬陰忌廉燴扁意粉 扁意粉有口感煙煙靭靭 個汁酸酸辣辣又有少少忌廉味 夏天食好開胃 唔會感覺Heavy 雞肉亦煎到輕微香脆 而家天氣咁熱當然會嗌返兩杯凍飲 夏日水果紅茶 & 西瓜益力多 朱古力Oreo特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲 雪糕真係牛奶味超濃 裏面仲有Oreo同埋朱古力脆米 增加後感 而且呢個甜品賣相一流 呢間餐廳好多唔同嘅甜品都適合打卡用 肉桂蘋果拿破崙 拿破崙嘅酥皮做得超香脆 非常新鮮 而且肉桂蘋果酸酸甜甜 加埋中間嘅吉士醬同Cream 配搭均勻 食完都唔會覺得有罪惡感
今日又去到愛店之一 旺角嘅Hesheeat食晚餐
呢度唔止裝修文青 嘢食賣相吸引 而且味道都好唔錯