2016-06-25 339 views
夏日炎炎,下晝太陽咁晒嘅時間,係街度行都真係幾辛苦下,經過呢間飲嘢,緊係入去飲返杯野先啦!入到去,環境舒服,坐位都吾會迫,一嚟到,店員就送上兩大杯冰水,好合心意,我地兩個嗌左兩杯野飲同碟薯條食下。我係嗌呢杯符碌茶,吾知點解有個咁得意嘅名,其實都係fruit tea嚟,好大份,吾會太甜,入面有橙,西瓜,菠蘿,青檸,檸檬等等水果,味道清新,仲可以食埋入面水果。朋友嗌左嘅係奶媞紅,即係latte black tea,朋友話幾好味,我吾係好受得latte都飲左啖試下,上面嘅白色個層係少少咸咸地嘅,加下面balck tea都幾特別,幾好飲嘅係。薯條係我至愛嘅扭扭薯條嚟,係即嗌即整,所以上碟要熱辣辣好正,一提係醬除左係茄汁,仲加上沙律醬係面,一點有兩隻我喜歡嘅醬,好好食,係傾下計抖下嘅好地方。