2019-03-19 32 views
向朋友介紹之下嚟到呢度食嘢冇諗過響繁忙嘅觀塘都可以搵到零剩嘅地方食午餐好特別響互愛嘅位置仲有種檸檬🍋個蒜蓉包超級新鮮好香~嘅蒜蓉味十足,甘筍薑汁忌廉湯亦都香滑可口冇諗過觀塘感到呢個質素仲要係下午嘅時間~好鍾意佢嘅腳味唔會太過辣。紅咖喱珍珠帶子意大利粉~鍾意食辣嘅朋友一定要食呢一個真係好嘢味同埋好足料勁多粒珍珠帶子我就叫咗八安士嘅牛扒一個字正同埋好滿足~叫咗medium切開塊牛扒見到好靚嘅粉紅色肉汁好多好豐富嘅口感佢哋嘅薯條同埋沙律都係必食個薯條吹到飛起唔會好似一陣風咁樣而個沙律就好健康份量好多再加上黑醋將成件事昇華完美嘅一餐點可以冇甜品分別點左朱古力布朗尼同埋芝士蛋糕兩樣都係極力推介份量唔會太過多啱啱好
向朋友介紹之下嚟到呢度食嘢
冇諗過響繁忙嘅觀塘都可以搵到零剩嘅地方食午餐