2022-01-13
雖然無返日本兩年,但對和牛嘅熱情❤️🔥從未減退😋和牛放題食到飽~~ 呢度仲可以同時火鍋及日式烤肉,真係滿足多個願望💕餐廳以和風裝飾,簡約舒適,感覺置身日本🇯🇵。先嚟豪華刺身拼盤,裝飾華麗,份量十足,刺身都好新鮮。至於肉類,單是牛肉已經好多款,有A5熊本和王日本和牛,及M9+/7-8澳洲和牛, 仲有唔同部位選擇,而且有燒肉及火鍋分類。 和牛雪花❄️紋理靚到不得了,只需烤數秒,油脂浸哂出嚟, 肉味香濃,仲入口即溶😍牛三角、牛背峰、牛肩胛、牛上髀,因為脂肪比例唔同,味道都各有不同🥰唔食牛都可以揀鹿兒島黑豚豬里肌/梅花腩、扇貝、海中蝦、牛油廣島蠔等海鮮,或自家串串燒🍢,同樣好味😋另外仲有熟食,包括酥脆而不膩嘅天婦羅、炸物,惹味嘅一品料理,壽司卷物,飽肚嘅主食等等~~~ 樣樣都好想試😝
雖然無返日本兩年,但對和牛嘅熱情❤️🔥從未減退😋
餐廳以和風裝飾,簡約舒適,感覺置身日本🇯🇵。
先嚟豪華刺身拼盤,裝飾華麗,份量十足,刺身都好新鮮。