6 day(s) ago
約朋友黎食個燒肉lunch~地點方便 就係商場入面 鋪頭裝修日式好有feel~食A5和牛+海鮮刺身餐 3個鐘~午晚同價 咁夜晚黎食幾抵!一入到黎見到啲甜品已經吸引住我嘅目光款式好多~芝士蛋糕最正~其他如果想留肚回本嘅話就忍一忍啦😂聖誕cupcake好cute cute☺️朱古力雪糕with好多配料同醬揀~超!好!食!夠creamy口感firm味好濃~根本唔係朱古力味!係「特濃」朱古力!終於入正題😂冇好好咁靚影,但咁離遠睇到睇到正啦!好多唔同部分揀~滿滿油花~好香口~不過和牛始終油啲膩啲所以我哋好快轉嗌安格斯 冇咁油可以再塞入胃☺️好好食!個人鍾意牛味重啲嘅所以真係可以無限食唔停🤤海鮮都係無限任點~都好新鮮!蝦好多膏~仲有刺身😂真係唔知食得邊樣 刺身就正正常常咁啦 不過刺身有漏單嘅情況 比較奇怪 和牛同海鮮就黎得好快嘅!食到咁上下 食下新鮮嘅沙律同甜甜嘅生果fresh fresh佢~生果有哈蜜瓜 西瓜 菠蘿 大滿足嘅一餐!仲想帶屋企人再黎!
地點方便 就係商場入面 鋪頭裝修日式好有feel~
食A5和牛+海鮮刺身餐 3個鐘~午晚同價 咁夜晚黎食幾抵!
聖誕cupcake好cute cute☺️
海鮮都係無限任點~都好新鮮!蝦好多膏~
大滿足嘅一餐!仲想帶屋企人再黎!