放題出名品質參差不齊,不過有朋友話呢間食過好好,既然有口碑就放心喇😌呢間牛舞燒肉放題入座時間有足足2個鐘,有138種食物可以仼點,無限任食日本薩摩和牛🥰唔怪得朋友話正,薩摩和牛拼盤嘅霜降好靚好新鮮,終於試到入口溶化果種感覺🥹仲要係任食,成件事好癲😂和牛就叫得最多,薩摩牛肋肉、牛赤肉等等。每種部位都有唔同風味,有彈牙、有嫩滑、有牛味香濃,好正🤤🤤和牛以外,其他肉類如燒肉汁羊肉片,雞脾肉都非常出色。留返半個肚,仲要食涮涮鍋同其他熟食(都係任叫任食😂)。湯底多款免費任揀,豆腐味噌湯清甜健康,都有薩摩和牛,輕輕一淥,同燒肉又係唔同風格,一樣食到完整的高質和牛味。仲有熟食都有驚喜😃燒吞拿魚沙律嘅吞拿魚半生半熟好吸晴,質感好軟好嫩滑。海鮮甲羅燒同磯煮鮑魚份量超大,味道一樣鮮甜。飲品同酒精都係任飲🍻真係平靚正,好抵食。