2022-09-25 226 views
牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘).好耐無食牛大人,九龍灣收工近近地觀塘食。好彩一早book定兩位,門口walk in條隊勁長!.▪️ 極上和牛吃到飽 ▪️$328/per head.呢個set每人人頭包兩粒和牛牛久,本身唔知以為普通牛丸送錯枱號,點知食完驚為天人🥹好香牛肉香,望番先知係和牛牛丸!.▪️台灣鳯梨雞▪️.湯底叫左個未試過嘅台灣鳯梨雞,個雞我地煲到最後食勁入味,湯底清清地都幾好食.叫最貴嘅set有靚牛肩胛等叫,不過對於我地兩個黎講最吸引就係啲漿類(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)即係我地平日食嘅滑!特別得黎又好食😋.出面任夾嘅配料選擇多我就唔講太多,但我個人覺得特別出色嘅有牛柏葉,第一次試嘅芋泥丸,叫嘅我男朋友不停encore有燕餃!.牛大人出名嘅仲有特色茶飲,白桃烏龍,洛神花茶等,男朋友要飲啤酒就叫左個撥雲霧見蓬萊仙島,不過就要另外付費.食到最後埋單每人仲要有一杯movenpick!!🤭. 📌 牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)

▪️ 極上和牛吃到飽 ▪️$328/per head

▪️台灣鳯梨雞▪️

食到最後埋單每人仲要有一杯movenpick!!🤭
📌 牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️