2023-03-18
好耐之前食過一次 一直都對呢到既 牛角酥窩夫🥐🧇 念念不忘朋友話約大埔食飯 即刻推薦呢間比佢 佢睇完openrice 都話好似幾正咁😌🥢All Day Breakfast酸種麵包🍞 白蘑菇🍄 無花果 風乾火腿 煙三文魚 豬肉腸 炒滑蛋 薯餅 All day Breakfast絕對係 兩個選擇困難症 走埋一齊 最好既選擇😂咩都有得食 唔洗諗份量超多 真係鋪滿哂成隻碟 無位剩👍🏻Ham 同煙三文魚都分別有3-4塊 👻👻個碟好似食完識再生咁👻👻炒蛋睇樣都已經滿分 超滑超濃蛋香味 好正😋OMG!!!豬肉腸入面有芝士架 我地兩個見到啲芝士 對眼👀👀發哂光🥢菠菜忌廉雞肉意粉🍝個忌廉菠菜汁好好味🤤濃稠度岩岩好 可以掛到係意粉上 又唔會撈唔開仲有好多雞肉🐓同菇菇🍄啖啖都有啲伴菜 唔會有齋食意粉嘅感覺🥢抹茶红豆牛角酥窩夫🥐🧇😍😍😍萬眾期待既牛角酥窩夫😍😍😍餐廳依然保持到 一貫水準👍🏻👍🏻將牛角酥壓成 酥脆的窩夫🧇放上紅豆蓉🫘 滑溜既cream 冰凍既雲呢拿雪糕🍦再淋上香濃抹茶醬😋😋cream+雪糕 一齊融入左個牛角酥🥐內配埋紅豆蓉既甜 抹茶醬既香打字都打到流晒口水🤤🤤🤤🥤Mixed Berries Sm
一直都對呢到既 牛角酥窩夫🥐🧇 念念不忘
🥤Mixed Berries Smoothie
足料雜莓smoothie
甜甜酸酸咁 好香莓味😋
好奇甚麼是Dirty 於是問左個staff
🤵🏻: 個底係凍既奶 再係面加一杯熱既即磨espresso 可以飲到個口感 由熱變凍
👾:😍咁我要呢杯吖
濃縮咖啡慢慢滲入 逐步逐步污染雪白既牛奶🥛