2016-11-21 401 views
喜歡在此進餐,每次都有新嘢。今日,片板上有十款八款魚。點了一款未見過嘅 坑鐮。一上枱有點驚嚇,因為佢貌似塘蚤(我嘅克星)又有點似冇鳞魚(不能冇鳞魚)。煮到,便食!最初冇鱗有心理障礙,怕身痕。重點,佢個樣真係同我最怕白嘅塘蚤似了孖生!正夾走個頭,聽到老闆説: “個頭最好食” 我抬頭望向坐在幾張枱前嘅老闆,指指我自己個鼻示意: 我嗎? 他輕點頭再說一遍。^.^” (真是我) 估中,我把那魚頭運送路線改到碗中,默默催眠自己。慢慢嚼下。滑。再試肉,鮮,冇咩骨。若非冇鱗和個樣,味道是不錯的。ps. $43 包魚,飯,湯,凍飲。
坑鐮

ps. $43 包魚,飯,湯,凍飲。
Type of Meal
Lunch