2013-12-07 931 views
因為之前同朋友黎食過1次覺得幾好味,加上媽媽又鐘意食意粉,所以今日放工後同佢一齊食dinner~但座位較為擠迫,幸好我地6:40pm已進場,所以有一張較為闊落少少o既4人卡位但上次我同朋友來,menu上只有單點的多款意粉,再配沙律/餐湯only,共5款set dinner ,我見有款西西里意粉好似幾特別,所以問問職員係咩黎,佢話有「黑橄欖,番茄乾,煙肉,洋蔥」** 5款意粉set也是$38,配湯/沙律,再加飲品(免費加檸檬!好抵)前菜我揀左沙律碟子也是精美的~沙律菜新鮮,沙律醋比沙律醬健康又開胃呢!所以揀左 西西里意粉 $38等左差唔多10min就有得食,意粉很幼細,美味!!番茄乾份量多,而意粉的份量也是很多,仲之非常美味,香濃的番茄味 愛極了!很香的洋蔥味~但食完之後,喉嚨有點乾,感到有點兒油膩 但畢竟係炒意粉,一定有不少油的存在~飲品方面因為加檸檬唔駛加錢的關係,連檸樂都唔駛加任何錢~所以要左杯凍檸樂(少冰)整罐可樂送上,所以斟極都飲唔晒~檸檬薄片,新鮮~共3-4片 正員工的服務態度佳,當時樓面有1個男友,之後有個女員工出去食完飯回來替更,而男員工入左廚房煮野食!見到媽媽的那款西班
因為之前同朋友黎食過1次覺得幾好味,
前菜我揀左
沙律
沙律
碟子也是精美的~沙律菜新鮮,沙律醋比沙律醬健康又開胃呢!
所以揀左
西西里意粉 $38
西西里意粉
但畢竟係炒意粉,一定有不少油的存在~
凍檸樂(少冰)
不用加錢的凍檸樂
整罐可樂送上,所以斟極都飲唔晒~檸檬薄片,新鮮~共3-4片
見到媽媽的那款西班牙海鮮飯賣相很不錯,附2件青口呢
西班牙海鮮飯
西班牙海鮮飯
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$38 (Dinner)
西西里意粉
  • 凍檸樂