2020-07-27
已經收藏咗依間好耐今日終於有機會試舖頭裝飾佈置好日式 令人感覺舒服乾淨店員服務超好👍🏻勁有禮貌 服務周到 又會同你傾計因為已經3:xx 所以只能食tea但係選擇一樣多仲有頁係小食 不過冇影專程黎試瀑布闊麵 就當然叫個鰹魚叉燒瀑布闊麵 ($52)附送麵豉湯 個湯都唔錯 好濃味 開味蕾賣相正常 (未睇到啲麵嗰陣)見到麵之後就好吸引😍湯底一流👍🏻唔係味精味道 鹹得黎又唔會好濃除咗鰹魚味 啲蔥都好香🥚至於半熟蛋 雖然我個蛋黃熟咗少少 唔完全流心 但係外面好食 食到滷水味 好入味😋🍥魚片同豆腐就一般🥩叉燒係半肥瘦 真係有2層 好分明 瘦嘅部分好食 入口鬆化 至於肥膏部分就勁軟淋淋 不過我個人唔鍾意食肥膏🙈所以好見人見智🍜至於靈魂所在嘅瀑布闊麵食第一口 超驚喜‼️超級煙韌彈牙 差唔多係食過最有嚼勁嘅麵仲好軟滑添 一落食 食到’suud suud’ 聲 然後滑到夾唔著😂好玩又好食食完一塊超想繼續食 真係要食過先明有幾好食可惜麵唔算多 可能係tea嘅份量?又或者依啲就係食少少嘅滋味😆-整體感覺好好雖然份量少咗啲 但係其他全部都好真係超推介依個麵👍🏻而且我真係好欣賞店員服務一來好黃💛二來真係超Nice 埋
今日終於有機會試
舖頭裝飾佈置好日式 令人感覺舒服乾淨
店員服務超好👍🏻勁有禮貌 服務周到 又會同你傾計
因為已經3:xx 所以只能食tea
但係選擇一樣多
仲有頁係小食 不過冇影
專程黎試瀑布闊麵 就當然叫個
鰹魚叉燒瀑布闊麵 ($52)
附送麵豉湯 個湯都唔錯 好濃味 開味蕾
賣相正常 (未睇到啲麵嗰陣)
見到麵之後就好吸引😍
而且我真係好欣賞店員服務
一來好黃💛二來真係超Nice
埋單同我傾計問我係咪食唔到啲麵😂然後話可以邊食邊玩
其他食客會主動俾tips 話唔洗找
要支持吓依間實力派黃色小店啊!