2007-07-05 17 views
6個人黎食飯, 叫佐好多野食, 多到我都唔記得佐, 有幾樣野我唔知叫咩名, 記得名既就講下啦炸脆鱔頭一兩舊就好味, 再食多幾條, 就好硬同乾, 呢個餸食到最後, 都食唔完(因為大家食佐兩條就唔食啦)上海炒年糕, ok炒鱔糊, ok醉豬手, ok上海粗炒, ok酸辣湯面, ok, 但唔及369好食紅油抄手, ok雞絲粉皮, ok仲有幾個餸, 我忘記佐係乜, 仲之叫到成檯面都係野食, 檯都放唔晒, 飽到飛起, 埋單都係$51x呢度d酸辣湯$32只係一人份量, 好唔抵, 叫個酸辣湯麵都係$40, 好大碗架, 食晒d麵, 都仲有1.5碗湯係度, 所以我永遠唔會係呢度叫酸辣湯, 只會叫酸辣湯麵

上海炒年糕, ok
炒鱔糊, ok