依家連鎖式嘅上海食店,其實之前都嚟過,我覺得都還可以,但係今日嚟到覺得真係極度差以後都唔會再黎! 同屋企人一齊食,我哋一行三人,等位大概等咗十五分鐘左右,唔算好耐。有座位嘅時候,店員竟然安排搭枱其實當時正有其他吉枱可以安排比我哋,但佢偏偏就要安排搭枱,十分奇怪好老實食呢啲餐廳,我從來未試過搭枱。 即係去南小館、翡翠拉麵小籠包咁,你幾時會見到搭枱呢?如果係搭枱,我不如食快餐店。你亦都唔好收我加一服務費 而且安排入座時,從來冇問過我哋介唔介意搭枱! 最重要係,入到店內亦唔見有其他枱係搭枱,真係莫名其妙我哋三個人搭枱搭另一個一人食客。搞到好似趕住嗰個食客走咁,但好明顯嗰個一位客人剛剛先開始食。 坐低店員仲同我哋講好快安排有問題都算,食物呢到超級難食!網燒鍋貼,唔止煎得唔香,咬落去個皮仲未熟,又厚又硬,勁難食雞扒擔擔麵麵正常,但係湯比較稀。 炸雞扒勁油,麻麻地。番茄鹹肉燴麵,味道正常,但係啲配料好似屋企食淨嗰啲配料咁,配翠玉瓜真係十分奇怪小籠包係比較正常嘅一味, 皮厚度適中而且熱辣辣,呢個唔錯。當一人食客埋單時,店員收取我哋其中一個嘅食具,連佢都覺得我哋唔係搭枱佢都十分奇怪,仲問我哋呢原來你哋

安排有問題都算,食物呢到超級難食!
網燒鍋貼,唔止煎得唔香,咬落去個皮仲未熟,又厚又硬,勁難食

網煎鍋貼

雞扒擔擔麵麵正常,但係湯比較稀。 炸雞扒勁油,麻麻地。

小籠包係比較正常嘅一味, 皮厚度適中而且熱辣辣,呢個唔錯。

佢都十分奇怪,仲問我哋呢原來你哋三個係一齊食㗎
根本安排入咗嘅員工超級有問題,我都好莫名其妙,基本上呢個服務態度、食物質素,以後唔會再嚟,超級有問題!極差!