2006-09-20 2 views
和朋友去食自助餐(因為有COUPON), 原先想打電話去訂位, 但係竟然2個人冇得訂!!!算啦, 咁照WALK IN, 好采有位. 環境十分逼, 仲要周圍都係熱野, 個個都有爐火, 仲有D 伙記拿著大膠盆走來走去, 十分危險, 地下又有少少跣. 如果不小心跌倒, 後果真的不堪設想. (無誇張)D野食絕對唔係雜誌廣告O個D 囉, 樣都算吧啦, 但論款, 真係少過張相好多. 壽司得果幾樣, 三文魚又細塊又唔新鮮. D 刺身冇遮冇掩放O係度同其他生海鮮一齊放, 我唔敢拿!唯有拿D 燒得O既肉, 至少自己燒會睇住佢熟. 味道一般.甜品方面真係唔多野揀, 只係個西米露比較好食.

唯有拿D 燒得O既肉, 至少自己燒會睇住佢熟. 味道一般.

甜品方面真係唔多野揀, 只係個西米露比較好食.