(Non-member)
2009-08-16 29 views
細個個陣都會成日去食,都好多年架啦兩年因為係佢對面返工,所以日日都食個陣因為佢d員工識得我,所以服務態度都可以但不嬲呢間野係我心目中都係麻麻架啦今日同媽媽買野買到攰攰地,佢話想食呢度ge水餃佢叫左碗水餃瀨,我就要左個雞排餐+熱朱古力佢d水餃又係真係好食ge,一定唔會有肥豬肉,女士們可以安心食用份量都可以之後媽媽加返杯涷奶茶小冰,個陣佢先加返個價上張單度佢話:瀨粉要俾多兩蚊下,聽到我地兩個0晒,食左咁多年都唔知ge??之後同佢講,你地個張meun都無寫明叫瀨粉要俾多兩蚊,e+你話加就加??個侍應話,係牙,e+要加牙我話:唔係wor,食左咁多年都唔知有呢條例,仲有你都無寫明,凍飲加兩蚊都有寫啦,但你都無寫瀨粉要加多兩蚊之後有3個侍應話,總之就要加啦,一係我叫個經理同你解釋啦 但個經理轉個頭又話,唔駛加啦,下次先加!!3個侍應當然唔gar啦,連自己人都唔撐自己人咁搞左一輪,加兩蚊事件終於搞掂,最後都係唔駛加但個侍應為我地送上杯涷奶茶小冰,好似想倒過黎咁仲要係勁大力咁擺係度,態度真係可以再差d lor*都係做街坊生意啫,去得個度食都住係個邊架啦要知道街坊威力幾大架啦,一傳十十傳百佢再係咁,
細個個陣都會成日去食,都好多年架啦
兩年因為係佢對面返工,所以日日都食
個陣因為佢d員工識得我,所以服務態度都可以
但不嬲呢間野係我心目中都係麻麻架啦
今日同媽媽買野買到攰攰地,佢話想食呢度ge水餃

佢叫左碗水餃瀨,我就要左個雞排餐+熱朱古力
份量都可以
之後媽媽加返杯涷奶茶小冰,個陣佢先加返個價上張單度
佢話:瀨粉要俾多兩蚊
下,聽到我地兩個0晒,食左咁多年都唔知ge??
侍應話,係牙,e+要加牙
之後有3個侍應話,總之就要加啦,一係我叫個經理同你解釋啦
[留意:佢地個語氣係極度不滿]
但個經理轉個頭又話,唔駛加啦,下次先加!!
3個侍應當然唔gar啦,連自己人都唔撐自己人咁

搞左一輪,加兩蚊事件終於搞掂,最後都係唔駛加
但個侍應為我地送上杯涷奶茶小冰,好似想倒過黎咁
仲要係勁大力咁擺係度,態度真係可以再差d lor*

都係做街坊生意啫,去得個度食都住係個邊架啦
要知道街坊威力幾大架啦,一傳十十傳百
佢再係咁,遲到死梗
2009-08-16
$25 (Lunch)
  • 水餃,熱朱古力