2016-03-08 298 views
第一次寫評竟然系差同老公帶住兩歲多既大仔抱住拿拿聲食完行下愉景啦,始終裝修左都無再去過,而且前一日同朋友帶住細仔行過覺得好岩帶大仔黎玩咁去到一入門口就已經有枱,可能都夜啦,成9點左右,幫我地拎左張枱,重好快手換埋bb high chair俾我大仔啦,幫大仔叫左個滑蛋吉列豬扒飯($80左右),個飯好一般,5值$80囉,我自己煮都無咁炆憎啊,我同老公就share個辣味噌豆腐鍋set(個名大概咁樣,就$150左右),個鍋就跟飯同烏冬,好"流",系好假個"流",完全5覺得值$150囉。我地都比較喜歡試新野既,咁試下啦,個鍋我見到最多系韮菜同椰菜,豆腐得兩細舊,同一般既擦紙膠差不多大,叫咩豆腐鍋?個刻已經覺得系伏,佢都重有4薄片豬肉,總括5飽囉,兩公婆食埋大仔既手尾都5飽,d服務好差,叫5該叫兩三次先有人應,連老公都話:叫set重平,都5知咩日本料理平時老公都無咩所謂,但去親邊都會照嗌野飲,今餐竟然無叫總結:貴格唔飽,埋單重要3百幾:第一次食日本料理唔激死我,又5抵食,一次好啊,5會再有下次
第一次寫評竟然系差

平時老公都無咩所謂,但去親邊都會照嗌野飲,今餐竟然無叫

總結:貴格唔飽,埋單重要3百幾
:第一次食日本料理唔