2015-08-18 202 views
開業個陣,去過一次,食物ok,裝修ok,一定會俾飲食男女報導,結果真係。但前幾晚係第二次,亦都係最後一次,個晚得幾枱客。我地order 左粟米餃子,order 左好耐都未到,A店員話原來粟米餃子去左隔離枱,餃子俾隔離枱咬過,隔離枱話冇order過粟米餃子,A店員就叫廚房煮過一份俾我地,食過個份留番俾A店員食。兩分鐘後,B店員俾一份完整的粟米餃子我地。我朋友叉左一粒,粟米係個底跌晒出黎。A店員見到我地份餃子,就問廚房剛剛隔離枱份餃子去左邊,A店員話好肚餓好想食,廚房話拎左出去。A店員望住我地,原來我地食左隔離枱咬過個份粟米餃子。open kitchen係無祕密,而且講得好大聲,生意唔係噤做!!!!
$60 (Dinner)