利申番先,我係叫外賣既。自己叫咗個麻醬雞絲冷麵,完全唔夠冷,雞肉切得好大塊,完全唔係雞絲來,食既時候感覺到個醬汁唔係好夠,可能佢唔係主打冷面啦,佢個冷面我會比 3/10,唔會再叫。而我呀媽就叫咗個熱湯麵,佢個酸辣湯好奇怪,唔係正常你會喺譚仔飲到的湯水,而係一碗比較漿,好似八方雲集果啲麵線的口感。而我呀媽就比咗 5/10 呢個酸辣湯麵度。而湯餃,坦白講,個韮菜餃皮實在太厚,我比3/10。唯一可以讚既就係佢個煎墨魚餃,個味道係唔錯,會令你食完之後想再食既,但都係果句,皮較厚,只不過冇水餃果個皮咁過分,我會比6/10。成餐total 食咗$158 蚊, 唔會再買呢間既外賣,等咗30分鐘,應該因為黃店所以多同路人支持.想食酸辣湯我寧願去返譚仔算.
利申番先,我係叫外賣既。
而湯餃,坦白講,個韮菜餃皮實在太厚,我比3/10。

想食酸辣湯我寧願去返譚仔算.
2020-08-17
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)
$79 (Dinner)
  • 墨魚荸薺餃