2011-10-03 23 views
之前同朋友仔一齊黎呢到食晚飯,, 點知我真係覺得好失望,, 明明睇左食評先黎的,, 點知食物真係麻麻地!!首先等位已經等左好耐,, 但埋位坐既時候,, 服務員既態度都係好一般,, 令到我都冇咩心機食野!! 食物黎到都唔係咁新鮮同唔係特別好味,, 最重要既係我最愛既燒三文魚壽司,, 竟然可以整到冇味咁款,, 失望到我丫!!!!!!正常既燒三文魚壽司應該係有燒過既香味,, 仲有D沙拉醬同埋有D燒汁係面架嘛,, 點知係冇架!!!!!! 我心諗不如叫做白焯三文魚算啦!!!!!我仲要叫左勁多件,, 諗住自己食2碟,, 其他人一人一碟咁樣,, 點知見到個樣之後個個都唔食!!! 要我一個人食哂!!!!!!諗起都覺得唔好食,, 所以我唔會再去第二次架啦!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)