2022-02-27 147 views
「青檸朱古力棒棒蛋糕」差點察覺不到的青檸味,需要好專注的品嚐!外層係白朱古力脆皮嗎?只嚐到沙糖味!這件蛋糕由店門口的餅櫃,取出到廚房裝飾後到上枱,需時10min。「朱古力西多士」賣相好得,入口啖啖都滲出炸油,估計爐溫未有控制得好!配以齋啡或者濃茶,可能個胃會舒服啲!這個下午茶應該可以做埋晚餐了!「服務」由於新店舖、新店員,大家都在適應工作中,落單時需要逐樣逐樣講慢啲,否則佢㩒唔切,你就需要再重複講!店員係好勤力嘅!見到客人一放下餐具就會埋嚟問你仲要唔要,縱使明明未食完,仲有半碟份量!環境本來係坐得好舒服,可惜⋯半開放式廚房裡面嘅員工喜歡講粗口,我好想講:客人係聽到囉!
青檸朱古力棒棒蛋糕、朱古力西多士
2022-02-26
Type of Meal