2016-02-25
平時都係做CD ROM,呢間野迫到我寫食評都算高手雖然速食店一分錢一分貨我都唔會有太大要求,但係今日既體驗真係第一次話說我一入去睇完之後叫咗個10號芝士雞肉飯堡同炸雞塊佢無問我堂食定外賣就收我錢,我以為佢當我無特別講外賣就直接堂食,之後就搵位坐起度等出餐時間要20分鐘以一間速食店黎講我都唔知講乜好,因為我只係第二張單,然後果陣係12點50分落單等到1點10分點知出餐果時先搞笑,佢問我一句先生你係咪外賣架之後已經pack好成份外賣樣跟住個收銀阿姐彈一句「佢無講我以為外賣呀」,八婆你唔講我以為我係你殺夫仇人點睇?問多句會死?我原本以為得我一個受害點知後面三個學生都比我地神算阿姐算到佢今日要外賣咁我見到佢都pack好都懶得留難人,照樣拿走邊行邊食打開個芝士雞肉飯堡,D雞肉我原本都無乜期待,結果D雞粒如我所料係柴到嚇死人味道就得唔辣既辣醬味,至於辣唔辣我比個參考比大家,我食譚__米線5小辣係會感受到辣味至於芝士,原來果D白色糊狀物質係芝士,唔講我以為可以用黎傳宗接代可以勉強讚既係得個飯唔會散開,好唔好食就見仁見智更過份係個炸雞粒,老細我知你地都係用急凍貨但係食落只係感覺到熱力同少少自己加既疑似
話說我一入去睇完之後叫咗個10號芝士雞肉飯堡同炸雞塊
咁我見到佢都pack好都懶得留難人,照樣拿走邊行邊食
可以勉強讚既係得個飯唔會散開,好唔好食就見仁見智
更過份係個炸雞粒,老細我知你地都係用急凍貨
但係食落只係感覺到熱力同少少自己加既疑似密糖黃芥醬(無辣)味真係咁多年人第一次試
都算我就當我唔識食但係咁樣連野飲都收我52你無野下話?
成間野最高分係外觀算衛生不過都係得呢樣可以